CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'DEN TÜRKİYE'YE ÇAĞRI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emekliler ve asgari ücretliler için zam talepleri ve tarım ürünlerine adil fiyat istemiyle bu akşam saat 21.00'de tüm Türkiye'yi ayağa kalkmaya davet etti. Özel, vatandaşların ışıklarını yakıp kapatarak bu eyleme destek vermelerini istedi.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'DEN TÜRKİYE'YE ÇAĞRI

BU AKŞAM SAAT 21.00'DE AYAĞA KALKIN!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tüm Türkiye'ye seslenerek vatandaşları bu akşam saat 21.00'de harekete geçmeye davet etti. Özel, özellikle emekliler ve asgari ücretliler için zam taleplerini vurgularken, tarım ürünlerine de adil fiyat verilmesi gerektiğini belirtti.

Özgür Özel, "Emekliye zam istiyorsan, asgariye zam istiyorsan, çaya, buğdaya, Malatya’nın kayısısına, fındığa, darıya, üzüme, narenciyeye fiyat istiyorsan, 'Asgari ücret artsın, emekli maaşı bir asgari ücret olsun' diyorsan bu akşam 21.00’de başlıyoruz," ifadeleriyle seslendi.

Özel, tüm vatandaşları saat 21.00'de ışıkları yakıp kapatarak bu taleplere destek vermeye çağırdı. Bu eylemin uzaydan görülecek kadar güçlü olmasını hedefleyen Özel, toplumun sesini duyurmak için birleşmesi gerektiğini vurguladı.

HATAY (UHA) - MEHMET NUR

BELEDİYELER

EKONOMİ