GELİBOLU BELEDİYESİNİN TEMMUZ MECLİSİ YAPILDI VE TATİLE GİRİLDİ

Gelibolu Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda borçlanma ile ilgili Belediye Başkanına yetki verilmedi.

Gelibolu belediyesinin Temmuz Meclisi yapıldı ve tatile girildi

Meclis toplantısının ikinci oturumunda, ilk oturumda komisyona havale edilen borçlanma yetkisi ve ATM platform sözleşmesi ile ilgili yetkinin komisyon raporu okunarak oylandı.

Gündemin birinci maddesinde borçlanma yetkisi komisyon raporu okundu. Raporda belediyenin finansman göstergelerinin yeni borç alınmasına imkan sağlayacak seviyeye gelene kadar yeni borçlanma talebi CHP’li komisyon üyelerince red edildi. Komisyon raporunun okunmasının ardından, borçlanma yetkisinin komisyon raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesinde ATM Platform Sözleşmesi ile ilgili komisyon raporu mecliste okunarak oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin tamamlanmasının ardından meclis toplantısı, 5 Eylül Perşembe saat 15.00’te Eylül ayı toplantısının yapılmasına karar verilmesinin ardından sona erdi.

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ